Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

AdeleAdele – jedan od najboljih svetskih vokala, osim što intrigira svojim izuzetnim glasom takođe skreće pažnju na sebe bouffant stajlingom kose koji je bio aktuelan 60-tih godina. Verovatno ste pomislili da za takav volumen kose Adel koristi specijalne šampone i preparate. U jednom časopisu Adel je dala interviju u kome navodi da svoju kosu ne pere šamponom.

“Ja svoju kosu samo operem vodom” navela je Adel za jedan poznati časopis: “Sinoć sam oprala kosu šamponom prvi put u poslednja dva meseca”. Adel je još u ovom intervjuu navela da od šminke obožava Rimmel-ov ajlajner i prisećala se njenog puta do zvezda. Naravno fanovi su se odmah oglasili oštro kritikujući autora ovog teksta. Oni su zahtevali da autor objasni zbog čega Adele ne praktikuje da koristi šampon. Bilo je raznih komentara, a najviše fanova se složilo da Adel ima ekstremno suvu kosu, koja se ne masti, pa zbog toga nema potrebu za korišćenjem šampona. Mišljenja su kao i uvek podeljena, ali svi se moramo složiti da Adel ume da ponese svoje upečatljive frizure.

Pogledajte frizure od Adele:

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

2 Responses to “Adele ne pere svoju kosu šamponom”

  1. Selma says:

    Ja zivim u Francuskoj imam problem sa opadanjem kose,ne znam pod kojim imenom bih mogla da nadjem ove proizvode ovde…da li neko moze da mi pomogne?


Leave a Reply