Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Koliko danas velike svetske kompanije poput Avona prate tržište i potražnju najbolje govori sve češća oznaka „profesional“ na pojedinim proizvodima. Kada kupujemo proizvod koji nosi ovu oznaku očekujemo zadovoljavajući kvalitet, cenu i adekvatnu količinu proizvoda.

Profesional proizvodi su namenjeni profesionalnoj upotrebi: make up artistima, frizerima, kozmetičarima, manikirima itd. i trebalo bi da zadovolje prethodno nabrojane stavke, ali ono što pre svega očekujemo od ovakvog proizvoda jeste njegova efektnost.

Na žalost ovaj proizvod nije zadovoljio moja očekivanja. Cena mu jeste pristupačna, ali pre nego što se odlučite na ovu sitnu investiciju hajde da vam ukažem na neke moje zamerke.

  1. Proizvod je dostupan u svega dve nijanse: blackended metal i shimmering sapphire. Tako da imate malu mogućnost izbora. Veliko razočarenje je što ne postoji klasična black-crna nijansa kao osnovna. U daljem tekstu videćete kako izgleda njihova nijansa crne.
  2. Prilikom nanošenja je potrebno da dobro zagrebete četkicom 2 ili 3 puta kako bi izvukli dovoljno uočljivu konturu oka. Mislim da ovo dovoljno govori.
  3. Nijansa koju sam ja kupila meni lično može da posluži kao neka varijanta senke za oči, nikako kao ajlajner. Naravno kriterijumi se razlikuju pa verujem da će biti i onih manje zahtevnih dama kojima će ovaj gel ajlajner odgovarati. Četkica je sasvim solidnog kvaliteta.
Avon supershock gel eyeliner

Avon supershock gel eyeliner

Avon gel eyeliner

Avon gel eyeliner

Avon eyeliner black

Avon eyeliner black

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

2 Responses to “Recenzija Avon supershock gel ajlajner-a”

  1. SundjerBob says:

    Ne bih se slozila sa tobom, profesionalni ajlajneri (kao sto je ovaj Avon-ov) jesu ovakve strukture, tj za slabije (svetlije) linije cetkicom jednom prodjes, dva puta za tamniju liniju, a tri puta za onaj drama look. Mislim da i to pise u uputstvu ili je bilo u katalogu. Ja sam prezadovoljna ovim proizvodom i toplo ga preporucijem svim zenama jer se u par poteza dobije savrsena linija bez neke posebne tehnike nanosenja.

  2. Uveklepa.com svaka cast, saglasna sam sa tobom proizvod nije ispunio ni moja ocekivanja… mislim da moze da se koristi kao senka ali kao ajlajner nikako, tesko se nanosi, mnogo se brzo skida…. nije ono sto sam ockivala…. cetkica je dobra


Leave a Reply