Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Svaka žena je lepa na svoj način. Svoju prirodnu lepotu možete upotpuniti sa malo šminke. Predrasuda je da lepe žene ne trebaju da se šminkaju. Mnogi make up preparati osim što koriguju određene nedostatke i naglašavaju vaše prirodne adute, sadrže razne komponente za negu i zaštitu vaše kože.

Dobar primer su razne tonirane kreme, puderi, ruževi i sjajevi za usta koji osim što prikrivaju i dodaju pigment vašem tenu i usnama, u sebi sadrže zaštitni faktor koji sprečava neizbežan, negativan uticaj UV zraka kojima smo svakodnevno izloženi i na taj način preventivno deluju protiv nastanka bora.

Šminkanje natural

Šminkanje natural

Bitno je napraviti pametan izbor pri kupovini. Jednostavno bacite pogled da li vaš artikl koji kupujete sadrži SPF ( Sun Protect Factor ). Cena ovih preparata zavisi od proizvođača, ali najčešće je u rangu drugih koji ne sadrže zaštitne komponente.

Pored svega navedenog, ne trebamo zaboraviti da šminka, za nas žene ne predstavlja samo estetski dodatak lepoti, već pozitivno deluje i na psihu dama koje se šminkaju. Sam čin šminkanja je jedno zadovoljstvo, trenutak relaksacije koji izdvajamo samo za sebe i time izražavamo svoju kreativnost.

Šminkanje je ženski ritual čiji proizvod ima psihološki efekat. Kada smo lepo našminkane , osećamo se zadovoljnije, sigurnije i ženstvenije, a okolina i te kako zapaža naše samopouzdanje… Zato ponavljamo, DAME ŠMINKAJTE SE!

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply