Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Golden Rose pallette Golden Rose eyeshadow paletu senki sam dobila kao poklon za 8. mart i želim sa vama da podelim utiske. Ovaka paleta je novina u ponudi Golden Rose kozmetike na našim prostorima. Moram da napomenem da sam više nego oduševljena senkma. Senke se nalaze u finoj, beloj, plastičnoj kutiji načinjenog od kvalitenog materijala. Pakovanje sadrži i ogledalce i odaje utisak kvaliteta. Celokupan dizajn ovog proizvoda oduševljava već na prvi pogled. Mehanizam otvaranja-zatvaranja je takođe jednostavan i praktičan. Pakovanje i amblaža zaslužuju čistu desetku.

Sadržaj palete :

GR senke paleta boja Već sam rekla da je pakovanje čista desetka, a sad da pređem na suštinu tj na same senke. Paleta koju posedujem je označena sa 01 i sadrži 24 senke. Na slici možete da vidite koje su boje u ponudi. Za mene lično ovaka paleta boja je savršena jer sa njom možete da uradite “smokey eyes” ili da crtate obrve, takođe možete se šmikati za preko dana manje upadljivim bojama. Nijanse su mat i dovoljno pigmentisane, odlično se blendaju. Postojanost je takođe na zavidnom nivou. Kada ih nanesete boje su baš onakve kakve se nalaze u pakovanju i pružaju vam mogućnost bezbrojnih kombinacija.

srce Za kraj preostaje mi samo da vam kažem da sam oduševljena ovom paletom. Pakovanje i kvalitet senki su na zavidnom nivou, svaka čast Golden Rose!

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

2 Responses to “Golden Rose eyeshadow pallette recenzija”

  1. Jelena says:

    Da li možda znate cenu ove palete?

  2. KetiEn says:

    Gde može da se kupi u Beogradu? I koliko košta?
    Super izgleda! 🙂


Leave a Reply