Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Golden Rose tečni ajlanerGolden Rose, brend koji je već dugo prisutan na našem tržištu stiče sve veću popularnost među pripadnicama lepšeg pola. Pristupačne cene i kvalitet su ono po čemu se izdvaja većina njihovih proizvoda u odnosu na druge. Njihov brend nema agresivnu marketinšku kampanju poput drugih brendova, a ipak ako pogledate oko sebe primetićete da nema žene koja ne poseduje barem jedan njihov proizvod. O njihovim proizvodima pisaćemo još mnogo, a ovoga puta dozvolite nam da vam skromno predstavimo Golden Rose DIPLINER, tečni ajlajner.
Skromno je prava reč za opis ovog ajlajnera, barem kada je reč o ceni. Šta ste drugo i mogli da pomislite kada ste videli da na njemu piše cena od čitavih 160 dinara. Verovatno se niste ni usudili da ga probate vodeći se izrekom “koliko novca toliko i muzike”. Odmah u startu ćemo vam reći da grešite, a u daljem tekstu obrazložićemo vam i zbog čega.

Utisci

  • Već pomenuta cena od 160 dinara je prava sitnica u poređenju sa kvalitetom koji dobijate,
  • Proizvod je upakovan u kvalitetnu ambalažu modernog dizajna, zapremine je 5 ml i ako ga svakodnevno nanosite može vam trajati minimalno mesec dana.
  • Dostupan je jedino u crnoj nijansi što mu je možda i jedina mana.
  • Aplikator je sunđeraste konzistencije i napravljen tako da vam omogućava jednostavno, a ipak precizno nanošenje.
  • Boja je jasno pigmentisana, crna i izuzetne je postojanosti tokom čitavog dana. Idealan je za večernje izlaske jer se ne razmazuje i ujutru će vam stajati kao da je upravo nanešen.
  • Lako se uklanja sredstvom za skidanje šminke. Proizvod je dermatološki testiran.
  • Imajući u vidu sve ove činjenice možemo slobodno da kažemo da toplo preporučujemo kupovinu ovog proizvoda, nećete pogrešiti!
ajlajner

ajlajner

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply