Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

HidracolorEvo još jednog fantastičnog proizvoda ovog ne toliko poznatog brenda. Ovaj proizvod sam kupila na sajmu kozmetike pre nekih godinu dana i cena mu je sa popustom iznosila oko 5 eura. Već sam pisala recenziju jednog njihovog proizvoda i nju možete da pročitate OVDE. Reč je o veoma kvalitetnom proizvodu, koji je namenjen plavoj farbanoj kosi, a koji prepručujem pre svega damama sa suvom kosom, sklonom mršenju. Ovaj proizvod se meni pokazao kao ne zamenjiv prilikom svakodnevnog pranja kose, u tekstu ću objasniti iz kojih razloga.

O PROIZVODU :

SastavUkoliko kliknete na sliku videćete sastav, a evo kako deluje proizvod. Hydracolor bi-phase se ne ispira i stavlja se na mokru kosu posle pranja, on deluje kao leave in regenerator. Piše da trenutno hidrira kosu, da štiti boju tako što deluje protiv uv zračenja i da sadži mikropigmente koji eliminišu žutilo kose. Takođe piše da olakšava raščešljavanje i oblikovanje frizure.

MOJE ISKUSTVO :

SrceKao što sam navela proizvod koristim oko godinu dana i bukvalno ga nanosim svaki put kad operem kosu. Vrlo je ekonomičan iako se nalazi u pakovanju od samo 200ml dugo će vam trajati. Pakovanje sadrži pumpicu sa raspršivačem i veoma se lako nanosi. Ono što mi se posebno dopada je njegov miris , slatkast, ali osvežavajući. Miris je jako intezivan i kosa dugo miriše na njega sve do sledećeg pranja. Po meni najznačajniji njegov efekat je taj što pomaže raščešljavanje kose u ogromnoj meri. Takođe kad njega koristim nisu mi potrebni kristali za kosu jer su krajevi fino zaštićeni. Moja kosa je intezvno suva i ne masti se, ali mnogim devojkama je to problem pa će im biti značajna informacija da ovaj leave in ne masti i ne slepljuje kosu. Posle njega nećete imati onaj lepliv osećaj pod prstima.Što se eliminacije žutila tiče nisam primetila uočljiv efekat. Proizvod jeste nežno ljubičaste boje, ali ne mogu da kažem da on sam po sebi može da neutrališe žutilo.

PREPORUKE :

Ovaj proizvod je odličan ukoliko ispravljate vašu kosu fenom ili presom za kosu jer on to u velikoj meri olakšava. Ukoliko želite da uvijate vašu kosu onda ga izbegavajte jer će vam kosa biti svilekasta i lokne vam neće držati. Takodje izbegavajte nanošenje proizvoda na koren kose.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply