Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Želite guste, dugačke, uvijene i prelepe trepavice? Svi želimo isto. Međutim, danas je toliko veliki izbor kada su maskare u pitanju, da nekad prosto ne možemo da se odlučimo za kupovinu samo jedne maskare. Na tržištu postoje razne: jedne koje nam nude volumen, druge dužinu, treće definisanost trepavica, četvrte vodootpornost… itd.

Najbolja maskara ne postoji, jer koliko god da je maskara kvalitetna i dobra, ipak gustina i dužina naših prirodnih trepavica igraju najveću ulogu u njihovom izgledu, čak i kada na njih nanesemo kvalitetnu maskaru.

Izdvajamo tri najprodavanije maskare kod nas

Vodeći se tom činjenicom, pretpostavljamo da su one jedne od najboljih koje se trenutno mogu kupiti.

MaxFactor 2000 CALORIEMaxFactor 2000 CALORIE. Dobro poznata svima, verujem da je svako od nas bar jednom kupio ovu maskaru. Ono što se može reći za nju, jeste to da njenim nanošenjem naše trepavice dobijaju na volumenu, dužini i može se postići delimičan efekat uvijenih trepavica. Za razliku od većine maskara, ova maskara se ne razmazuje, dugo traje, i ne stvara grudvice koje nam smetaju. Može se kupiti u pakovanju od 9 ml po ceni od oko 8 do 9 eura. Ako uporedimo cenu i kvalitet, ocena za ovu maskaru ne bi bila čista desetka, jer maskaru sličnoj ovoj možemo kupiti i po manjoj ceni. Međutim, i pored cene, ova maskara drži svoje mesto u prodaji već dugo godina, i može se naći u kozmetičkoj torbici skoro svake četvrte dame.

Maybelline COLOSSAL VOLUM’ EXPRESSMaybelline COLOSSAL VOLUM’ EXPRESS. Postala je popularna za kratko vreme, koliko zbog reklame, toliko i zbog svog kvaliteta. Većina nas je posedovala bar jednu maskaru iz velike kolekcije koje marka Maybelline nudi. Ovim proizvodom stvarno dobijamo ono što se nudi na reklami. Dakle, volumen i gustina trepavica je zagarantovan, ukoliko koristite ovu maskaru. Kao i prva, dugo traje, ne stvara grudvice, a namenjena je i devojkama koje žele da dobiju uvijene trepavice. Njena zapremina iznosi 10,7 ml. Cena je u odnosu na prvu maskaru pristupačnija i iznosi između 6 i 7 eura. Dakle, približno isti kvalitet u odnosu na prvu, mada postoje one dame koje su više zadovoljne ovom maskarom, a i cena ide u prilog ovoj maskari.

Avon SUPERSHOCKAvon SUPERSHCOK maskara. Za veoma kratko vreme je osvojila mnoge dame. Dobila je i naziv BUCKA, jer je njeno pakovanje znatno veće i deblje od ostalih. Kupuje se putem kataloga, i za razliku od većine kataloških proizvoda, ova maskara se izdvaja kvalitetom, cenom i postojanošću. Kupovinom ove maskare, priuštićete vašim trepavicama i volumen i dužinu, postojanost i lepotu. Mnoge dame su postale verne ovoj maskari, i ne bi se odrekle nje ni za jednu skuplju maskaru. To govori u prilog njenom kvalitetu. Kupuje se u ambalaži od 9 ml, po ceni između 3 do 6 eura. Dakle, ovoj maskari definitivno ide u prilog cena, a kvalitet joj ne manjka. Ako se odlučite za kupovinu iste, sigurno se nećete pokajati.

Napomena:

Izbor maskare je individualan, kao i kupovina ruža za usne ili farbe za kosu. Ono što odgovara vašim trepavicama, možda neće odgovarati trepavicama vaše drugarice. Mi smo izdvojili najprodavanije maskare kod nas, izneli njihove prednosti, sa željom da vam pomognemo u izboru vaše maskare. Nadamo se da će vam ovaj tekst biti od koristi.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

3 Responses to “Najbolja maskara”

  1. Ljovisna says:

    Za prvu i trecu se slazem,ali druga je bzvz….previse tecna,slepljuje trepavice,vec posle drugog sloja,smrdi na alkohol kao i sve njihove druge maskare….Sto se tice prve maskare nedavno sam pokusala da cetkicu maxfactora stavim u obicnu Golden Rose maskaru,verujte rezultat je bio isti kao i original….

  2. Svima preporucujem Bourjois maskare, koje kostaju nesto manje od MaxFactorovih, idealne su za osetljive oci, one koje nose sociva. Dugo ostaju sveze, a ima ih u raznim bojama i za razlicite potrebe.

  3. Oneya says:

    Meni su prve dvije dobre skroz, al najvishe sam zadovoljna sa "Loreal Voluminous". Nema grudvica, nema mirisa, nema nishta shto ne valja!! A i traje dugo!!


Leave a Reply