Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Šampon koji sam testirala služi za revitalizaciju kose i sadrži neven, alntoin, hajdučku travu, zeleni čaj i pantenol , a balzam je sa medom,vitaminom E, maslinovim uljem i jojoba uljem za oporavak оštećene kose. Oboje su vrlo prijatnog mirisa, blagog, ne previse intezivnog sto mi se veoma dopada. Pristupačne su cene izmedju 250 i 300 din i dostupni su u velikim marketima što me je i navelo da ih probam. Nisam imala prevelika očekivanja jer koristim isključivo profesionalnu kozmetiku za negu moje kose. U daljem tekstu mozete da vidite koji su moji utisci.

Biomelem

Biomelem

Biomelem balzam

Biomelem balzam

Kao što sam već rekla šampon je blagog mirisa, prijatnog, podseća na neke lekovite biljke. Konzinstencija mu je dosta tečna što otežava nanošenje. Potrebno je naneti punu šaku šampona da bi ste imali osećaj dobrog pranja kose jer ovaj šampon slabo peni. Ranije sam već pisala o svojstvima dobrog šampona tako da svi već znaju da pena nema značajnu učinkovitost prilikom pranja već je tu reč isključvo u osećaju. Pozitivna strana toga je što je ovaj šampon veoma blag za kožu i kosu. Nakon šamponiranja se nanosi balzam koji je takodje veoma lagan i prijatan. On je guste konzistencije i veoma se lako nanosi, nije potrebna velika količina proizvoda da bi se kosa fino razmrsila i hidrirala. Nakon pranja kosa je hidrirana i ima lep volumen. Nisam primetila da mi kosa brže raste, ali sam primetila da manje opada. Mogu samo da konstatujem da mi ovaj proizvod veoma prija za kožu glave za razliku od ostalih (koji su njegovoj kategoriji po ceni) i da sam zadovoljna njegovim učinkom jer nakon pranja nema onog frizzi efekta. Sigurno ću ga ponovo koristiti.

Zdrava kosa

Zdrava kosa

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

One Response to “Recenzija biomelem sampona i balzama”

  1. Nikoleta says:

    U potpunosti se slazem.Ni ja nisam imala bilo kakva ocekivanja u pogledu ovih proizvoda,medjutim kosa je pocela da mi opada,teme mi je bilo iziritirano ,predpostavljam od prejakih sampoma i balzama,pa sam se sasvim slucajno,odlucila za ove proizvode,da bih "odmorila" kosu i teme.Vec posle par pranja sam uvidela smanjenje u opadanju kose a svrab je nestao vec posle prvog pranja,tako da sam prezadovoljna…


Leave a Reply