Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Skidač laka za nokteProizvod koji smo kupili na sajmu kozmetike po ceni od 300 dinara, zainteresovao je mnoge posetioce sajma. Neki su bili znatiželjni i postavljali su pitanja jer je reč o relativno nesvakidašnjem proizvodu koji se pojavio kod nas na tržištu. Posmatrajući devojke koje komentarišu i premišljaju se o kupovini proizvoda, rešili smo da ga kupimo i testiramo njegovu efikasnost.

O proizvodu:

Sastav skidača lakaProizvod je namenjen brzom i efikasnom skidanju laka, reč je o američkom proizvodu na kojem piše da u sebi ne sadrži aceton. Zapremina ambalaže je 177 ml, u kojoj se nalazi sundjer koji je potopljen u tečnost čiji miris podseća na miris standardnih skidača laka za nokte.

Upotreba:

Za brže i efektnije otklanjanje laka sa noktiju, potrebno je umočiti prst u sunđer i blago trljati nokatnu površinu od natopljeni sunđer.

Skidač laka

Skidač laka

Skidanje laka

Skidanje laka

Skidač posle upotrebe

Skidač posle upotrebe

Uklonjen lak

Uklonjen lak

Naše mišljenje:

Skidač laka je relativno dobar. Pakovanje i ambalaža su praktični za putovanja jer sadržina ne može iscureti iz ambalaže. Cena ovog proizvoda je relativno isplativa, s obzirom na trajnost proizvoda, može trajati dosta dugo u odnosu na tečne skidače laka. Međutim, što se tiče efekta, nismo primetili znatno veliku raziku između ovog proizvoda i standardnih skidača laka za nokte.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply