Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Ajlajner oriflameUkoliko se premišljate da svoju kozmetičku torbicu obogatite ovim proizvodom, iznećemo vam naše mišljenje o njemu. Ovaj proizod se može naći u kataloškoj prodaji po ceni od 3-4 eura. U ponudi su boje: braon, crna i zelena. Mi smo se odlučili za kupovinu crnog ajlajnera.

Naše iskustvo:

Ajlajner oriflameProizvod iako ima primamljivu ambalažu u obliku olovke i deluje praktično za upotrebu, nema nijednu karakteristiku dobrog ajlajnera. Naime, nanošenje ovog ajlajnera nije nimalo praktično ni jednostavno za upotrebu. Konture se ne mogu iscrtati ni približno onako kako se to može uraditi čak i sa najjeftinijim ajlajnerom. Boja, iako u katalogu piše da je crna, prilikom nanošenja je providna braon, a posle nekoliko ponovnih mazanja možda se može izvući neka boja slična crnoj.

Dakle, osim lepog izgleda ovaj proizvod nema ništa nalik onom za šta je namenjen. Ukoliko se dvoumite za njegovu kupovinu, dobro razmislite.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

6 Responses to “Recenzija oriflame ajlajnera”

 1. jelena says:

  Ja imam takav iz AVON-a i nije ni za šta…kad ga nanesem on je kao crn,a čim se osuši postaje siv!!!Samo sam bacila pare!

 2. Ljovisna says:

  Meni posle par minuta od nanosenja ovog alajnera u crnoj boji,boja bude neka siva…pif….

 3. Jelena says:

  Ajlajner je zaista dobar, koristim ga dugo. Moguce je da je proizod ostecen. Moze se reklamirati u oriflame-u i dobijate drugi proizvod….

 4. Maja says:

  Ni ja nisam zadovoljna. ne može da se izvuče tanka ili oštra linija. meni služi za izvlačenje “smudge” linije, da umrljam krajeve ne bi li se više stopilo sa senkom. neću ga kupovati opet.

  bolji je essence waterproof. lažu da je vodootporan, ali izvlači crnu i tanku liniju. moja preporuka.

 5. Minche says:

  Alajner je super, imam ga duze vreme.. Nije lak za upotrebu ali se ne skida kao drugi i daje lepu crnu boju..

 6. GNS says:

  Koristim isključivo ove ajlajnere jer nemam preciznu ruku i sa svim drugim ajlajnerima izgledam kao panda. Ovo je jedini ajlajner sa kojim precizno mogu da izvučem liniju kako sebi tako i drugima, a da ne moram da je izvlačim iz delova. Jako je postojan, koristim i crni i braon i odlični su. Apsolutno nikakvih zamerki nemam na njih, uzela sam da ih probam kad su izašli, a onda poručila još 3!!!


Leave a Reply