Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Ako spadate u onu grupu dama koja vodi računa o svojim noktima, možda čak i više nego što je potrebno, onda će vas zanimati ovaj tekst.

Lakovi za nokte

Lakovi za nokte

Da bi vaši nokti bili zdravi i negovani, potrebno je da vodite računa o njima prilikom skidanja laka sa noktiju. Veoma je bitno koje ćete sredstvo upotrebiti. Na našem tržištu danas postoje mnoga sredstva za odstranjivanje laka sa noktiju. Ono što je bitno je uspeti u odabiru pravog.

Aceton

Aceton se dugo koristio kao odstranjivač laka sa noktiju. Danas se on polako izabcuje iz upotrebe iz više razloga. Upotrebom acetona može se desiti da vam se ošteti nokatna površina, jer aceton dehidrira i nagriza površinski sloj nokta. Ono što jeste prednost acetona je to što brže i bolje skida lak sa noktiju, a da pritom ne ostavlja tragove na koži oko nokta. Dosta su povoljniji i pristupačniji od ostalih sredstava za otklanjanje laka.

Odstranjivači laka

U ovu grupu spadaju sredstva koja imaju „aceton free“ formulu, odnosno skidaju lak sa noktiju kao i aceton, ali ne sadrže isti u sebi. Često su obogaćena raznim uljima i mirisima, tako da su jako prijatna za naša čula. Iako su cene ovih sredstava često skuplja od običnog acetona, devojke se obično odlučuju za njih jer žele da svojim noktima priušte najbolje. Kvalitet ovih proizvoda zavisi i od proizvođača, a pošto ih ima puno, na našem tržištu nije teško izabrati najkvalitetniji proizvod.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

6 Responses to “Sredstva za skidanje laka”

 1. lellica says:

  Ja koristim Dahlia skidac laka i primetila sam da mi se pojavljuju zanoktice. Takodje i Lilli uljani,ali ni njime nisam zadovoljna. Da li imate predlog za neki dobar?

 2. UvekLepa.com says:

  Poslednje što smo kupili na sajmu kozmetike da isprobamo je http://www.uveklepa.com/recenzija-nail-polish-rem… i pokazao se kao dobar, a možda Vaš problem nije u korišćenju skidača laka, nego u suvoj osetljivoj koži. Ako Vam je posao takav da su Vam ruke u vodi, to još dodatno pomaže stvaranju zanoktica.

 3. lellica says:

  Ne,nije mi takav posao. Ako mislite na pranje posudja 😀 ,njih pere masina za posudje.
  Hvala na preporuci 🙂

  • UvekLepa.com says:

   Nema na čemu, probajte onda da mažete deo oko noktiju kantarion uljem ili vazelinom jer očigledno imate osetljivu i nežnu kožu… 🙂

 4. lellica says:

  Probacu. Hvala jos jenom 🙂
  Uzred,mnogo mi se svidja vas blog. Samo nastavite tako!


Leave a Reply