Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

TrepaviceSvi mi volimo da imamo lepe i guste trepavice. Kada su nam trepavice odgovarajućeg vulemena i dužine skoro da nam nije potrebna ostala šminka. One definišu naše oči i bacaju akcenat na njih. Evo načina kako da uz pomoć malih trikova u šminkanju to izvedete. Tajna je u tome da su vam potrebne dve vrste maskare koje mogu da budu po vašem izboru i ne moraju biti skupe, takodje vam je potreban klasičan metalni uvijač za trepavice koji se može naći u svakoj parfimeriji. Vredi pokušati, jer za malo novca možete da postignete neverovatan efekat u šta sam se i sama uverila.

Da počnemo :

Uvijač za trepavicePrvo je potrebno da uvijete vaše trepavice. To ćete uraditi tako što ćete metalni uvijač nežno prisloniti uz trepavice i pritisnuti barem 4-5 puta. Ovaj postupak izvodite oprezno kako se ne bi povredili. Kada su vaše trepavice uvijene možete da pređete na sledeći korak.

Prva maskaraNanošenje prve maskare. Prva maskara koju nanosite može da bude po vašem izboru, važno je da ne slepljuje trepavice već da ih lepo definiše. Na slici možete da vidite četkicu koju preporučujemo. Nju nanosite u čak 5 slojeva. Svaki sloj se nanosi jedan za drugim energično i temeljno od korena ka vrhovima. Kada završite jedno oko pređite na ono drugo.

Druga maskaraNanošenje druge maskare. Ovo je ujedno i poslednji korak. Na slici možete videti da smo izabrali četkicu za volumen. Ovu maskaru nanosimo u dva eventualno u tri sloja. Ovde takođe važi pravilo iz predhodnog koraka, prvo nanesite maskaru na jedno oko, a kad završite pređite na sledeće.

Ekstra savet: Efekat bogatog volumena trepavica možete da pojačate tako što ćete iscrtati oko ajlajnerom. Na kraju rasčešljajte vaše trepavice i uklonite višak maskare ili eventualne grudvice.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

One Response to “Kako da vam trepavice izgledaju gusce i vece”

  1. astoria says:

    I like it. 😉


Leave a Reply