Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Tutorijali za kosu su sve više popularni, a sve je počelo sa onima preko youtube-a. Klipovi su odlična stvar, tu imate prikaz određene radnje uz objašnjenje i sugestije one osobe koja tu radnju izvodi. Na ovaj način možete naučiti mnogo toga korisnog. Postoji mnogo kvalitetnih klipova koje vredi pogledati.
lilithedarkmoonZbog popularnosti koji nosi ovaj način zarade, mnogo je onih koji pokušavaju da naprave slično. Upravo zbog ovoga vam se može dogoditi da izgubite silno vreme slušajući neku tinejdžerku koja će vam na početku klipa obećati lak tutorijal za kosu,a onda narednih 10 minta pričati o tome kako da na što lakši način potrošite novac, mašući pred kamerom sa proizvodima koji nisu dostupni našem tržitu i čija cena sve ukupno prevazilazi mesečne prihode prosečnog građanina u Srbiji. Rezultat je naravno izgubljeno vreme jer kako devojčica u rozoj hello kitty sobi navodi nije preporučljivo da koristite neki drugi proizvod jer ona ne zna kakav će efekat on imati na vašu kosu.

Tutorijali u slikama:

Tutorijal

Tutorijal

Iz ovog razloga pojavio se novi tip tutorijala u vidu slika-stripa, naizgled jednostavno i očigledno, odmah dobijate ono što vas interesuje na prvi pogled. Imate krajnji ishod frizure i postupak pripreme u nekoliko koraka. Ovo je naizgled savršeno, ali kad pokušate da napravite frizuru, shvatite da su neki koraci izostavljeni ili su sličice premale. Naravno svi mi drugačije opažamo i neko će sa lakoćom razumeti šta je kreator slike hteo da poruči. Klip ili slika na vama je da odlučite. Pogledajte neke interesantne frizurice koje smo izabrali za vas.

Tutorijal

Tutorijal

Tutorijal 2

Tutorijal 2

Tutorijal 3

Tutorijal 3

Tutorijal 4

Tutorijal 4

Tutorial 5

Tutorial 5

Tutorijal 6

Tutorijal 6

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

One Response to “Tutorijali za kosu-uradi sama”

  1. Karla says:

    Navistina korisno… vo sekoj slucaj dobredojdenoi koga morame itno da si napravime frizura 😉


Leave a Reply