Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Znate li…da su slučajno lutke iz izloga prave žene, bile bi premršave za rađanje dece. Da je Barbie prava žena ne bi mogla da stoji uspravno, jer s njenim proporcijama nije moguće uspravno stajati. Na svetu ima tri milijarde žena koje ne izgledaju kao supermodeli i samo njih nekoliko koje tako izgledaju.

Barbie

Barbie

Marilyn Monroe je nosila veličinu 42. Uzmite u obzir da su se konfekcijske veličine poslednjih godina znatno promenile.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

Ondašnja veličina 42 je danas 46 ! Marilyn Monroe je bila seks-simbol i nikad niko od nas nije rekao “Uh, al’ ova ima veliku zadnjicu!” Prosečna žena ima oko 66 kg. Fotografije modela u novinama su retuširane, dakle ni te devojke nisu savršene. Ispitivanje je pokazalo da se 70% žena oseća deprimirano posle samo 3 minuta listanja modnog časopisa. (Kome se tako nešto već nije dogodilo???)

Pre 20 godina supermodeli su imali oko 8% manje kilograma od prosečne žene. Danas čak 23% manje. Jedan profesor engleskog jezika je na tabli napisao: “woman without her man is nothing” i tražio od učenika da stave interpunkcijske znakove. Dečaci su napisali: “woman, without her man, is nothing”. Devojke su napisale: “woman! without her, man is nothing!” Šta nekoliko znakova može učiniti i kako su samo već u školi devojke pametne…

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

2 Responses to “Žene, obavezno pročitajte!”

  1. Ana says:

    A koja žena danas izgleda kao supermodel?

  2. Mr.Ph says:

    Ja bas ne zelim da izgledam kao super model! Necu da budem rahiticna jadnica koja sutra ne daj boze nece moci da rodi ili nesto slicno… Malo fizicke aktivnosti i manje grickalica je savrsena formula za zdravo telo. Ja jos nisam cula da neki muskarac voli kost i kozu ali pre svega zene budite lepe i negovane zbog sebe bez obzira na konfekcijski broj.


Leave a Reply