Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Kada se spomenu Serical pakovanja za kosu odmah pomislimo da je reč o popularnom plavom (latte) ili zelenom (placenta) pakovanju. Ova pakovanja su stekla neviđenu popularnost zbog svoje cene i litarske zapremine. U ovom postu pisaćemo o rozom pakovanju koje nosi naziv KERATIN ili CREMA ALLA CHERATINA.

Keratin serical pakovanje za kosu

Keratin serical pakovanje za kosu

Ako se pitate zbog čega je ova slika u tako velikom formatu to je da bi ste stekli uvid u veličinu tj zapreminu ovog pakovanja koje iznosi 1000ml.

Svojstva:

Maska je namenjena za rekonstrukciju vlasi i sadrži keratin. Ima efektivno dejstvo razmšavanja kose, eleminiše naelektrisanost ostavljajući kosu mekom. Njeno duboko dejstvo rekonstrukcije obnavlja jačinu i boju kose. Idealana je za kosu koja je tretirana hemijski ili ispravljana brazilskim keratinom.

Serical keratin maska

Serical keratin maska

Za razliku od njenih predhodnica plavog i zelenog pakovanja miris ovog pakovanja je nekako nežan i ženstven, podseća na miris parfema u rozim bočicama, slatkast ,ali ne suviše napadan. Ovo pakovanje nije baš gusto više je poput nekog balazama za kosu, ali neka vas to ne zavara. Ono je odlično za kosu, fino je razmrsi i još bolje hidrira. Na upustvu za upotrebu piše da ga je poželjno držati barem 10 – 15min da bi delovalo, čega se nisam pridržavala i opet sam zadovoljna rezultatom.

cvet

Sastav:

Aqua, cetearyl, alcohol, cetrimonium chloride, dipalmitoylethyl, hydroxyethylmonium, methosulfate, parfum(france), methoxy PEG/PPG-7/3 aminopropyl dimethicone, benzyl alcohol, citric acid, hydrolyzed keratin, methylchloroisothiazolinone, metylisothiazolinone, linum usitatissimum oil, linseed oil.

Iskustvo

Lično sam više nego zadovoljna ovim pakovanjem, zavisi koji tip kose imate, ali ako pretežno nosite ravnu kosu onda će vam odgovarati ovo pakovanje jer se nakon njegove upotrebe kosa lakše ispravlja. Takođe vidljiv je i značajan anti frizz efekat. Cena mu iznosi do 500 dinara i ona je prava sitnica u odnosu na količinu i kvalitet. Možete ga naći bukvalno svuda od parfimerije,pijace do frizer šopova.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply