Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Nenametljivo, skoro neprimetno na stalku za oblikovanje noktiju Lilly drogeriji primetila sam ovu četkicu. Nije privlačila mnogo pažnje i nije mamila pogled u svojoj ozbiljnoj ambalaži delovala je “plastično”. Zagledala sam se u njenu deklaraciju i sitnim slovima videla da je napisano “od kozije dlake” i “made in Italy”. Na trenutak sam se zamislila i onda sam se setila da sam je već negde videla. Bilo je to na sajmu kozmetike kada me je ljubazna promoterka ubeđivala da se neću pokajati ukoliko je budem kupila jer je reč o kvalitetu, a i stvarno je povoljna. Ljubazno sam joj se zahvalila i požurila na Aleksandrov štand gde je bila prava pomama za NYX-om i sveže pristiglim Blush četkicama. Tamo sam pazarila čini mi se do poslednjeg dinara i ubrzo sam zaboravila obećanje dato promoterki da ću se vratiti po ovu lepoticu. Jedino što sam kupila na štandu Boreal-a bila je ogromna grickalica za nokte za koju se kasnije ispostavlo da je fenomenalna tako da sam se stalno pitala kakva je ta četkica od kozije dlake i kajala se što se nisam vratila po nju toga dana.

U ambalazi boreal cetkicaBoreal ponuda

Nadiranje sećanja sa sajma kozmetike prekinuo je ljubazan glas prodavačice : “Mogu li da vam pomognem delujete zamišljeno” Ne hvala, zgrabila sam četkicu stavila je u korpu sa ostalim sitnicama koje sam pazirala i požurila na kasu. Znate onaj sladak trenutak iščekivanja kada ste sebi kupili neku sitnicu koju već dugo želite. Ne košta puno, ali vi je u tom momentu doživljavate kao dragulj vredan čitavo bogastvo. Upravo tako se ja osećam kada pazarim svoje pažljivo odabrane proizvode. Mislim da sam se sad previše uživela u priču , a vas interesuje četkica.

Velicina boreal cetkiceGustina i oblik boreal cetkice

Dakle četkica je fenomenalna…pravi mali dragulj. Dlake su dovoljno grube da pokupe rumenilo i ujedno dovoljno mekane da vam je osećaj nanošenja ugodan. Gustina četke i veličina je takođe ogovarajuća kao i sam oblik koji ravan pa blago zaobljen na sredini. Ne ostavlja linije prilikom nanošenja tako da rumenilo izgleda prirodno, bukvalno ga stapa sa kožom. Ono što za sada ne mogu da ocenim je to da li će se četka linjati i boja ispirati prilikom dugotrajne upotrebe i pranja, jer se za sad ništa slično nije dogodilo. Videćemo kako će se u budućnosti ponašati. Da ne zaboravim, cena joj je prava sitnica i iznosi 569 RSD, tako da će vam se ovaj rizik sigurno isplatiti, ali uverena sam da će te biti zadovoljne. Prema tome šta čekate, probajte ovu lepoticu i pišite vaše utiske sa nestrpljenjem ih očekujem.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply