Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Na ovaj ajlajner naleta sam sasvim sasvim slučajno i morala sam sa vama da podelim oduševljenje. Ukoliko je ajlajner vaš ne izostavni deo make up svakodnevnice mislim da će vas interesovati ovaj post. Već je dobro poznata činjenica da cena ne mora uvek da određuje kvalitet, o čemu svedoči i ovoj još jedan u nizu GR proizvoda koji malo košta, a puno vredi.

GR ajlajner naslovnaGolden Rose

Kada su pohvale u pitanju stvarno ne znam odakle bi počela. Probala sam mnogo ajlajnera i mnogo puta sam se razočala u njih, a pri tome nisu bili ni malo jeftini, ali efekat ovog ostavlja bez daha. Hajde da krenem od boje, ne znam koje su sve boje u prodaji, ali boja koju ja posedujem je intese black, odmah da vam kažem ova boja je stvarno crna, intezivno crna i to mi je veoma važno.

ajlajner bojaGR ajlajner

Što se nanošenja tiče ono je maltene do maksimuma olakšano jer je sam oblik četkice poput vrlo tankog flomastera, tako da će i oni manje vešti umeti da baratju sa njim. Nakon nanošenja brzo se suši i njegova postojanost je tokom čitavog dana. Zvuči previše idealno da bi bilo istina, ali stvarno je tako veoma je postojan i ukoliko ne trljate oči potrajati će vam do skidanja šminke. Ne razmazuje se i delimično je otporan na vodu iako na njemu piše waterproof ne mogu da tvrdim da je 100 % vodootporan.

GR ajlajner blackajlajner

Moram da vam naponem jedan lep detalj koji mi se posebno dopada, a on se nalazi na samoj ambalaži, reč je od delu za koji držimo olovku. Naime taj deo je načinjen o malo grublje plastike tako da vam prsti ne klize sa olovke dok držite i nanosite ajlajner. Skidanje je takodje jednostavno i možete ga skinuti bilo sa kojim skidačem šminke. Takođe bitna činjenica je da se vrlo lako otklanja i u celosti, tako da ujutru nećete imati onih neprijatnih iznenađenja poput crnih grudvica u očima i mrlja ako ga lepo odklonite. Za kraj cena koja je prava sitnica u odnosu na kvalitet ,a to je 300 RSD, stvarno vredi da obogatite svoj nesserser sa ovim mališanom.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply