Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Still med i čokolada pakovanje za kosu sa keratinom. Proizvođač je Stevan Still. Pakovanje je namenjeno za negu suve i oštećene kose, ono nadoknađjuje proteine izgubljenje tokom bojenja, blajhanja i izlaganja suncu i vetru.

Still pakovanje za kosu

Still pakovanje za kosu

Ovo pakovanje ima opojan miris čokolade koji će nakon pranja potrajati satima na vašoj kosi. Miris je toliko intezivan da ćete pasti u iskušenje da degustirate pakovanje. Iako mi se miris najviše dopada kod njega moram da priznam da bi ga se prezasitila posle nekog vremena kada ne bi rotirala proizvode.

Cokolda

O blagotvornom dejstvu meda na kosu i kožu smo već pisali, ali evo da se prisetimo. MED : prirodno hidrira i regeneriše kožu skalpa. Med ima antibakterijsko svojstvo i pomaže kod iritacija kože. Sadrži mnoge vitamine i minerale, uključujući vitamin B6, kalcijum, bakar, gvožđe, mangan, magnezijum, fosfor, kalijum, riboflavin, natrijum, cink. Sadrži prirodne supstance koje daju bujnost kosi. Veoma je korisno sredstvo u lečenju suvih i oštećenih vlasi. Omogućava brže prodiranje sastojaka u kosu i omekšava je.Upravo iz tih razloga mi se dopda što ovo pakovanje sadrži med.

Med

Pakovanje nam dolazi u ambalaži od 500 ml i cena mu je oko 400 dinara. Može se naći u svim bolje opremljenim marketima. Ekonomično je i dugo će vam trajati. Za taj novac dobijate solidan proizvod koji neće izazvati preterano oduševljenje ,ali vas neće ni razočarati za razliku od drugih koji imaju agresivniju medijsku kampanju.

Still pakovanje med i cokolada

Still pakovanje med i cokolada

Na pakovanju piše da se proizvod nanosi od korena do vrhova posle šamopniranja i da bi trebalo da odstoji 5 minuta uz blagu masažu nakon čega se ispira. Nikako vam ne preporučujem nanošenje proizvoda na koren kose, takođe da bi ovo pakovanje delovalo mora da odstoji barem 15 minuta (to je moje lično iskustvo).

Sastav

Sastav

Sastav možete videti na slici. Ono je guste konzistencije, ali potrebna je poveća količina prilikom nanošenja da bi ste imali osećaj dobre hidracije. Takođe morate nekako da ga umasirate u kosu za pun efekat.

Pre i posle

Pre i posle

Nakon pranja kosa je fino razmšena, umereno hidrirana, sjajna i divno miriše. Ukoliko vaša finansijska situacija ne dozvoljava da sebi priuštite nešto skuplje i kvalitetnije onda će vam ovaj proizvod dobro doći da prebrodite taj period.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply