Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Ovaj magični elisir sastoji se od kombinacije dve vrste ulja, a to su ulje argana i semena borovnice. Zemlja porekla mu je je Italija, a proizvođač ne toliko poznati brend kod nas Helen Seward. Već ste imali prilike da čitate neke recezije njihovih proizvoda na našem portalu, a sada je pred vama nova o proizvodu koji je spas za suvu kosu.

Argan elisir

Argan elisir

Na početku odmah da napomenem proizvod je kupljen direktno od distributera (na sajmu kozmetike “Dodir Pariza”) i po preporuci njihovog ljubaznog osoblja. Ako uračunamo sajamski popust od 20 % cena mu je iznosila negde oko 800 dinara za 100ml. Ovo ulje dolazi u sklopu kolekcije zajedno sa šamponom i pakovanjem o kojima ćemo posebno pisati.

Argan Helen Seward

Argan Helen Seward

Kliknite na link da se informišete o svojstvima ovog čarabnog ulja —>Ulje Argana
Ovo ulje je postalo dominantno u odnosu na ostala ulja zadnjih par godina u industriji lepote. Ova činjenica ne čudi ni malo ako uzmete u obzir koliki je dijapazon njegovog delovanja.

Elisir

Elisir

Sastojci argan elisir

Sastojci argan elisir

Ulje se nanosi na vlažnu i suvu kosu po potrebi. Ukoliko ga nanesete na vlažnu kosu ono će na neki način da “zarobi” vodu u vlasi. Neverovatno je koliko mekoće i sjaja ovo ulje daje kosi. Ulje je guste i masne strukture, ali ne masti kosu, već je intezivno hidrira. Potrebno je tri ili četiri kapljice da bi ste ga naneli na celu kosu, ukoliko vam je kosa gusta, a ukoliko je manjeg volumena čak i manje od toga. Njegov miris je poseban, veoma je prijatan i blag. Ono što posebno oduševljava jeste činjenica da će se vaša kosa u sekundi razmrsiti nakon nanošenja blagim češljanjem. Najbolje uvek dolazi na kraju, a to je anti frizz efekat. Teško je naći proizvod koji ima sva ova svojstva, a da pri tome ne masti kosu. Ukoliko se nanosi u razumnoj količini ovo ulje neće izmastiti vašu kosu.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

2 Responses to “Argan Elisir by Helen Seward”

  1. Ljilja says:

    Dali ima ovo ulje kupit u apotekama, gde se moze kupit, koliko kosta?

  2. Emina says:

    Isto pitanje imam kao Ljilja-gdje se ima kupiti?


Leave a Reply