Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Izabrala sam da uradim receziju upravo ovih Ecotools četkica za šminkanje iz razloga jer se mogu pronaći u većini bolje opremljenih parfimerija. Sam naziv nam govori da je reč o ekološkom proizvodu. Vlakna su sintetička, a drške su izrađene od drveta bambusa.

Ecotools set

Ecotools set

Set koji posedujem sadrži 4 četkice (Mineral powder brush, concealer brush, eye shading brush,baby kabuki) kao i malu torbicu za njihvo odlaganje napravljenu od pamuka i konoplje.

Pakovanje i set ecotools

Pakovanje i set ecotools

Mineral powder brush kako joj i samo ime kaže je četkica za nanošenje pudera. Sa njom će svaki puder na vašem licu izgledati prirodnije i bolje. Znam da većina preferira nanošenje pudera prstima, ali zamislite kada bi ste slikali prstima po platnu, isto važi i za vaše lice. Četkicom postižete bolju i ravnomerniju prekrivenost i manju vidljivost pora. Ovu četkicu možete koristiti za nanošenje tečnog, kremastog i mineralnog pudera u prahu.

Ecotools cetkica za puder

Ecotools cetkica za puder

Concealer brush četkica za nanošenje korektora. Malih je dimenzija i veoma je praktična jer vam omogućava nanošenje korektora na teško dostupna mesta kao što su uglovi očiju.

Četkica za korektor

Četkica za korektor

Eye shading brush četkica za nanošenje senke. Vrlo je mekana i može vam poslužiti za nanošene senke u prahu ili za blendanje.

Ecotools cetkica za senku

Ecotools cetkica za senku

Baby kabuki mala bucmasta četkica načinjena od mekanih sinetičkih vlakana meni je najpogodija za matiranje , kao i za nanošenje rumenila porozne teksture.

Baby kabuki četkica

Baby kabuki četkica

Preporuka:


srceOvaj set je odličan za svakog početnika jer sadrži sve što vam je potrebno za osnove make up-a. Pun pogodak bi bio da set sadrži eyeliner brush, ali ove četkice se prodaju i posebno, tako da možete da kompletirate ceo set. Cena ovih četkica je veoma razumna, ako ih uporedite po kvalitetu sa konkurentima i iznosi oko 1800 dinara. To je dugoročno ulaganje jer ako ih čuvate i redovno održavate mogu vam potrajati. Perite vaše četkice svakih par dana sa mlakom vodom i dečijim sapunom. Sušite ih horizontalno položene na pamučnom peškiru, a pre toga ih dobro “istresete” od vode.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply