Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Sajam kozmetike - April 2012Beogradski prolećni sajam kozmetike održan je ovog vikenda. Za sve dame koje nisu bile u mogućnosti da posete ovogodišnji sajam, mi smo bili umesto vas. Prenosimo vam utiske i slike da sa vama podelimo aktuelne događaje iz hale 2 Beogradskog sajma i sveta kozmetike.

Za početak, pre nego što smo se približili hali 2, zapazili smo da je kao i uvek parking automobila bio prepun, a devojke, mladići, frizeri i kozmetičari su se mogli videti kako nestrpljivo koračaju ka hali, još dok se nismo ni približili do ulaza u nju. Isred ulaza, bio je red, a posetioce koji su čekali u redu, zabavljale su prijatne devojke koje su delile pamflete i brošure, reklamirajući svoje proizvode i štandove. Ulaznica je koštala 300 dinara i ona nam je omogućila da uđemo u halu prepunu prelepih štandova i ljubaznih promoterki.

Sajam kozmetikePrvi utisak je bio jako prijatan, muzika je dopirala sa svakog štanda i željne novih vesti rado smo počele svoj obilazak po štandovima. Za razliku od jesenjeg sajma kozmetike, ovaj put su izostali neki od izlagača koji su izlagali svoje proizvode na dosadašnjim sajmovima. Verujemo da je njihov izostanak opravdan. Nadamo se da će na predstojećem sajmu svojim prisustvom ponovo uveličati ovaj događaj. Izlagači su zanimljivim sadržajima bogato opremili svoje štandove.

IzlagačiSadržaj je bio interesantan, kako za profesionalce, tako i za ljubitelje kozmetike. Ljubazne dame sa štanda blizu ulaza ponudile su nam tretman ruku prirodnim marokanskim sapunom i malo je reći da nas je ovaj proizvod oduševio. Osvežene ovim tretmanom krenule smo dalje. Od štanda do štanda, razgovarali smo sa prijatnim izlagačima koji su nam do detalja prezentovali svoje proizvode i na nenametljiv način pokušavali da nas ubede zašto bi trebali da se odlučimo za kupovinu baš njihovog proizvoda.

Cene proizvoda su varirale, a većina izlagača je davala i sajamski popust do 20% za kupovinu njihovih proizvoda. Primetna je bila dominacija prirodne kozmetike, što nam govori da smo u toku sa aktuelnostima iz sveta kozmetike. Održavana su takmičenja u nail artu, frizerijada, brojni seminari i prezentacije raznih kozmetičkih proizvoda.

Iako smo bile u ulozi novinara, nismo mogle da odolimo kupovini različitih preparata za negu celog tela. Šarenolika ponuda i još niže cene, učinile su nam se kao odlična investicija. Konačnom računicom, dobile smo kvalitetne proizvode i na taj način uštedele novac. Zalihe su nam podmirene do sledećeg sajma, kojeg željno isčekujemo i ovaj put.

U narednih nekoliko dana objavićemo recenzije proizvoda koje smo kupili na Sajmu kozmetike, budite uz nas i čitajte nas i dalje.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

2 Responses to “19. Sajam kozmetike – April 2012.”

  1. BOJANA MILOSEVIC says:

    Hvala na tako lijepom izvjestavanju! Sve je tako divno irealno sagledano, hvala sto mi uz Vase opise omogucavate dodatne informacije iz svijeta mode!


Leave a Reply