Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Da li ste čuli za ovaj proizvod? Ako niste, sve detalje o njemu možete da pročitate ovde. Sapun od kozjeg mleka je prirodan proizvod. U sastav sapuna ulaze kozje mleko, kombinacija jestivih ulja i kaustična soda.

Lekovitost kozjeg mleka je poznata zbog sadržaja vitamina: E, A, B6 i B12. Mleko takođe služi kao omekšivač koji prirodno daje vlažnost koži i blagotvorno je umiruje.

Sapun od kozjeg mleka

Sapun od kozjeg mleka

Kombinacija jestivih ulja je osnovna sirovina, a glicerinska baza obiluje vitaminima A, D, E i K, kao i mineralima: kalcijumom, kalijumom i gvožđem; omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, te brojnim antioksidansima. Zahvaljujući njima, ubrzava regeneraciju, usporava starenje kože, te je čini vitalnom i elastičnom. Njegova pH vrednost najpribližnija je pH vrednosti kože.

Sapun od kozjeg mleka

Sapun od kozjeg mleka

Koža:

Ovaj sapun se posebno preporučuje osobama sa ispucalom i suvom kožom kao i osobama obolelim od ekcema i psorijaze. Korišćenjem ovog sapuna možete se rešiti dosadnih bubuljica. Ako se opredelite za kozji sapun sa kukuruznim grizom, možete raditi i piling na koži, koji je uzgred, vrlo poželjan jednom sedmično.

Kosa:

Ovaj sapun je odličan za pranje kose, jer nakon upotrebe kosa postaje jača i dobija svilen sjaj, dok perut potpuno nestaje. Koristi se i kao lek u ovom slučaju jer deluje protiv opadanja kose i povoljno deluje na rast nove kose.

Ruke:

Redovnom upotrebom ovog sapuna, nokti postaju čvršći i elastičniji.

Preporuka:
Preporučujemo sapun Željka Zeljkovića iz Kikinde koji po bakinom receptu ručno pravi sapune za široku potrošnju. Kupci tvrde da ovaj proizvod ima lekovito dejstvo.

Sapuni Željka Zeljkovića

Sapuni Željka Zeljkovića

Probajte.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

4 Responses to “Sapun od kozjeg mleka”

 1. Silvia says:

  Sapun je odličan! Koristim običan sapun i onaj sa kukuruznim grizom za piling i jako sam zadovoljna. Nema jak miris, a koža se više ne peruta i nije suva.

 2. miljana says:

  sapun je stvarno dobar zato sto u njemu ima mleko

 3. slobodan says:

  imam kod kuce dve koze koje daju oko 3-4 litre mleka dnevno,pravio bi sapun,molim ako neko ima bilo kakav recept,sta dodavati i koliko,pravio bi i sir,trazim savet,na koji nacin,hvala

 4. :D :D says:

  Odličan proizvod. Mladja mi je koža od njega. Pozdrav


Leave a Reply