Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Semi Di Lino cristalli liquidi. Na deklaraciji jasno piše, za sjaj i zaštitu kose od spoljašnjih faktora. Kako proizvođač navodi, ovaj serum namenjen je svim tipovima kose. Osim što štiti vašu kosu, on joj daje izuzetan sjaj i mekoću. Proizvod je na bazi ulja lanenog semena.

Kristali za kosu

Kristali za kosu

Sastav proizvoda možete videti na slici :

Sadržaj

Sadržaj

Naše iskustvo :

 • Proizvod je u staklenoj adekvatnoj ambalaži, ono što nam se dopalo je to što ga možete nositi u neseseru bez straha da će se prosuti. Dostupan je u tri zapreminski različite ambalaže 30, 50 i 100ml.
 • Nanosi se u malim količinama, pa se kao takav pokazao veoma ekonomičnim. Bočica vam može potrajati nekoliko meseci, ako ga razumno koristite.
 • Serum ne masti kosu, ako se umereno nanese. Može se koristiti na mokroj i suvoj kosi. Kosa stvarno postaje svilenkastija pod prstima. Krajevi kose su delimično zaštićeni.
 • Što se cene tiče, ona je oko 7 eura za 30ml i s obzirom na njegovo trajanje smatramo da je razumna. Proizvod se može naći po većini parfimerija, a dostupan je i putem interneta.
 • Miris je jedna od stvari na koje imamo zamerku. Ovaj proizvod definitivno nosi mušku notu mirisa u sebi, što je pomalo čudno jer je namenjen damama.
 • Serum neće čudesno oporaviti vašu kosu, ako ste se tome nadali pri odabiru istog. Testirali smo ga nekoliko meseci i efekti nege nisu vidljivi, on jednostavno ne hrani vašu kosu, već kao što je proizvođač naveo daje sjaj, mekoću i vrši zaštitu vaše kose. Kad sve presaberete, ovaj proizvod uz adekvatnu negu, odlično vrši svoju funkciju.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

3 Responses to “Recenzija ALFAPARF kristala za kosu”

 1. Ljovisna says:

  Imala sam ga,bocica od 100 ml mi je trajala godinu dana,masniji je od drugih silikonskih proizvoda,pa je samim tim i manja kolicina potrbna…..i ja sam bila zadovoljna njim,ali i dalje moj favorit su silikonske avon kapi za kosu…..

 2. sara says:

  Ja ovo nikad pre nisam videla. Gde mogu to da kupim? Koliko kosta?


Leave a Reply