Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Srebrni sjajKako novina na policama DM drogerije našao se ovaj mališan. U atraktivnoj ambalaži prosto mami da se proba,nisam mogla da mu odolim pa ću podeliti sa vama utiske. Cena mu je 225 din, za pakovanje od 250ml. Šampon srebni sjaj je namenjen plavušama jer otklanja žute tonove, takođe sadrži uv zaštitu i aniti-statik komleks bez silikona. Specijalni pigmenti u u ovom šamponu redukuju žutu boju. Neguje kosu i ne čini je teškom. Receptura sa UV zaštitom i ekstratom različka štiti prirodnu blistavost kose i daje joj svetlucajući sjaj. Zvuči savršeno, ali da li je stvarno tako? brže bolje požurila sam da testiram ovog mališana sa ogromnom količinom euforije.

SastavNa prvi pogled poruka proizvođača je jasna, želeli su da naprave nešto nalik skupocenim silver šamponima, ali da bude dostupno za mnogo manje novaca. Pakovanje obećava, simpatična amblaža u obliku tube praktična za upotrebu. Miris ovog šampona meni nije prijatan, ostavlja utisak da je reč o jakoj hemiji i to je ujedno i moja prva zamerka. Na slici možete videti sastav šampona.

Srebni sjaj efekatKao što možete videti ovaj šampon je nežno ljubičaste boje, moj utisak je da nije dovoljno pigmentisan da bi uklonio žutilo. Ukoliko želite takav efekat toplo preporučujem da sami napravite ljubičasti šampon kliknite OVDE. Ovaj šampon obimno peni i dobro otklanja nečistoću iz kose. Moja najveća zamerka je efekat nakon pranja kose. Kosa nije svilenkasta već je suva i mrsi se, pa će vam biti potrebno jače pakovanje za kosu. Sve u svemu ne mogu da dam pozitvnu ocenu ovom proizvodu. Plava kosa zahteva intezivnu hidraciju, a ovaj šampon to ne nudi, efekat otklanjanja žutog pigmeta takođe nije vidljiv.

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Leave a Reply