Pratite nas

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Upišite Vašu email addresu
u polje ispod
i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

Pratite nas na Facebook-u

Pošaljite ovaj tekst
Šerujte ovaj tekst na Facebook

Serical maske za kosu su proizvodi koji nam stižu iz Italije. Kod nas su one postale popularne tokom proteklih par godina.

Jedne od najpopularnijih kilogramskih maski za kosu kako među profesionalnim frizerima tako i među devojkama koje ga koriste u kućnoj upotrebi su upravo maske ovog italijanskog proizvođača. Postale su popularne kako zbog svog kvaliteta tako i zbog ekonomične cene koja se kreće čak od 3 evra pa sve do 7 evra po pakovanju.

Maska se može kupiti u četiri varijante raspodeljene po tipu kose:

Serical Placenta Serical maska – PLACENTA: Namenjena je za sve tipove kose. Neguje kosu, omogućava lakše rasčešljavanje, neguje krajeve i hidrira kosu. Naime, ova maska je najpopularnija od cele kolekcije maski i uveliko je koriste frizeri u svojim salonima i devojke koje imaju prirodnu, hemijski netretiranu kosu.

Serical LatteSerical maska – LATTE: Pakovanje za kosu koje sadrži mlečne proteine koji hrane kosu ostavljajući je mekom i vitalnom. Idealna je za tretiranu kosu ( blajhanu, bojenu ). Dakle, ova maska pomaže u regeneraciji suve farbane kose i veoma je popularna kod osoba koje svoju kosu farbaju u plavo.

Serical FruttaSerical maska – FRUTTA: Pogodna je za suve i neukrotive kose. Razmršava i smiruje neposlušnu kosu uz intenzivnu hidrataciju. Mnoge devojke sa kovrdžavom i talasastom kosom su ljubitelji ove maske i pokazala se jako dobra kod devojaka koje imaju prirodnu hemijski netretiranu ali suvu kosu.

Serical CarotaSerical maska – CAROTA: Pakovanje je bogato uljem i ekstraktima šargarepe. Neguje kosu vitaminima, proteinima, organskim kiselinama i mineralnim solima. Preporučljiva je za masnu kosu koja se često pere. Ova maska vidno pomaže kod problema mašćenja kose, ali nije toliko popularna kao maska od placente i latte maska.

Naše mišljenje:

Serical maske su jako popularne među dugokosim članicama naše fan strane tako da nam je taj podatak poslužio kao inspiracija da napišemo tekst o njima. Lično smo i same koristile ove maske, a najviše preporučujemo latte i placentu. Za malo novca dobijate kilogram pakovanja koje će vam savršeno hidrirati i razmrsiti kosu. Vredi probati zar ne?!

Prijavite se da dobijate sve naše tekstove na email potpuno besplatno.

Samo upišite Vašu email addresu u polje ispod i kliknite na "Prijavi se"

Ili pratite naše tekstove preko RSS-a

13 Responses to “Maska za kosu – Serical”

 1. Andjela says:

  Ja sam plavo pakovanje koristila dugo,dve-tri godine. I zaista je odlicno. Cula sam da je ono i najbolje u odnosu na ove ostale koje su ovde prikazane. Kosa mi se vec zasitila,pa vise nema nikakvog uticaja. I jedan savet, nemojte svako pranje koristiti pakovanje,jer moze od tolikog koriscenja da da kontra fekat pa da vam se kosa isusi. Najbolje bi bilo da ga kosristite svak trce cetvrto pranje.

 2. Marina says:

  gde se mogu kupiti ove maske?hvala…

  • UvekLepa.com says:

   Marina ove maske se mogu kupiti putem interneta ili u povoljnijoj varijanti da pogledate na vašoj pijaci. Ne znam odakle ste, pa ne mogu da vam kažem gde da potražite…

 3. Ljovisna says:

  Frizerske zadruge imaju ova pakovanja…

 4. danijela says:

  ja sam iz beograda pa gde mogu da kupim? 🙂

  • Milica says:

   UniTech radnja,na dusanovcu,u trznom centru preko puta maksija,pre neki dan sam tamo kupila pakovanje.

 5. Mirjana says:

  Da li znate gde se mogu kupiti u Kragujevcu?

 6. Classynfab says:

  U Beogradu imas na Zelenom vencu kako mii je rekla drugarica a u Nisu na Bulevarskoj pijaci. Za Kragujevac nazalost ne znam :-/

 7. dijana says:

  Gde mogu da ih pronadjem u Novom Sadu?

 8. Any says:

  da li je ima nabaviti u Sarajevu?

 9. kety6 says:

  jel znate gdje se može kupiti u Hrvatskoj ?

 10. Nina says:

  u Novom Sadu se mogu naci na vise mesta ali povoljne su na futoskoj pijaci- 280din. ima svih vrsta ja sam kupila danas Placentu, videcemo kako ce se pokazati 🙂


Leave a Reply